Verwen je smaakpapillen bij restaurant Kanazawa’s

Ruim twee uur lang onbeperkt je smaakpapillen verwennen met lekkernijen uit het land van de rijzende zon. Het kan bij restaurant Kanazawa’s aan de Bisschopsmolenstraat 34 in Etten-Leur.

Voor een vast tarief is het 2.5  uur genieten geblazen van een warme, koude, vegetarische vis- en vleesgerechten. Vanzelfsprekend is ook het uitgebreide dessertbuffet de moeite van het proeven waard. ‘Er staan meer dan 110 gerechten op onze kaart, we bieden dus voor elk wat wils’, aldus gastvrouw Jenny Chen van restaurant Kanazawa’s.

QR-code

Uit eten gaan doe je niet alleen om lekker te eten. Het is ook een prima gelegenheid om gezellig bij te kletsen. Bij veel All you can eat restaurants worden deze leuke gesprekken hinderlijk onderbroken door een wandeling langs het buffet. Bij Kanazawa’s is dat niet aan de orde. Hier bestel met je telefoon rechtstreeks van de menukaart. Een QR-code scannen is voldoende en alles staat in een oogwenk op tafel.

Als gasten het naar hun zin hebben zijn ook de medewerkers van het restaurant aan de Bisschopsmolenstraat tevreden. ‘Wij willen dat iedereen een onvergetelijke tijd bij ons heeft. Als dat lukt, is dat ook voor ons genieten. We zijn dan ook reuzeblij met de enthousiaste reacties die mensen achterlaten in ons gastenboek,’ aldus een stralende gastvrouw.

Afhalen en bezorgen

Geen tijd om uit eten te gaan, maar wil je wel genieten van de bijzondere lekkernijen van restaurant Kanazawa’s in Etten-Leur?  Bestel dan via de website je favoriete gerechten en haal ze op of laat ze thuisbezorgen. Gemak dient de mens tenslotte en Jenny Chen en haar mensen helpen daar graag bij.

Restaurant Kanazawa

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen