Koopwoning van de week: Oesterzwam 23 Standdaarbuiten

Foto: Funda / Bon Makelaardij

Op rustige locatie, in ruim opgezette woonwijk gelegen fraai vrijstaand woonhuis met grote vrijstaande garage en een riante, verzorgde tuin rondom. De garage is in spouw opgetrokken en voorzien van de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en een praktische bergzolder.

De riante achtertuin is gelegen op het ZW, heeft een afmeting van maar liefst ca. 17m. diep en 18m. breed en is voorzien van een sfeervolle veranda met aangebouwd tuinhuis, sierbestrating, gazon, perken en een groot terras. De woning is gebouwd in 1991 en gelegen op een perceel van 532m².

Indeling begane grond:
Entree/hal met trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast, meterkast, betegeld toilet met wandcloset en fonteintje, en toegang tot de woonkamer en de bijkeuken. De sfeervolle L-vormige woonkamer heeft openslaande tuindeuren naar het terras en een houtkachel. Verder heeft de woonkamer veel raampartijen wat zorgt voor een mooie lichtinval. De bijkeuken biedt toegang tot de tuin en de keuken en is voorzien van twee vaste kasten en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Via de woonkamer is de dichte eetkeuken bereikbaar,welke is voorzien van een nette keukeninrichting in hoekopstelling met inbouw: combimagnetron, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigschouw en koelkast. De parterre is voorzien van een nette laminaatvloer, m.u.v. de bijkeuken, hier liggen plavuizen.

Indeling eerste verdieping:
Overloop, riante master bedroom met vaste kastenwand, 2 zijslaapkamers en een achterslaapkamer met dakkapel. De overloop biedt verder toegang tot de betegelde badkamer met dakkapel, wandcloset, ligbad, douche en dubbele wastafel in meubel. Op de overloop is er een vlizotrap welke toegang biedt tot de ruime bergzolder en is voorzien van de opstelling c.v. combiketel.

Meer informatie:

Bron: Funda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen