Koopwoning van de week: Noordschans 103 Klundert

Foto: Funda / Van Wensen Makelaars

Op wat voor een schitterende locatie staat deze vrijstaande semi-bungalow. Aan de rand van het Hollands Diep en met Jachthaven Noordschans in de achtertuin waardoor het water en de masten zichtbaar zijn terwijl je uit het raam kijkt.

Vanaf 2020 is alles aangepakt en gemoderniseerd. Zo zijn onder andere een nieuwe keuken geplaatst, twee nieuwe badkamers, een nieuw toilet, een brede dakkapel van 11,5-meter op de eerste verdieping, wanden en plafonds gestuct en nog veel meer. Ook de tuin is geheel opnieuw aangelegd met een terras direct aan de woonkamer, gelegen op het westen. Genieten van de middag en avondzon dus.

Maar niet alleen de renovatie en de ligging zijn bijzonder te noemen. Ook de circa 95m2 ruimte onder de woning welke van binnenuit bereikbaar is. Ideaal als garage en hobbyruimte. Noordschans is een gezellig buurtschap aan de rand van vestingstad Klundert welke rijk voorzien is van een supermarkt, onderwijs, sporten, winkels en een huisartsenpraktijk. Uitvalswegen naar bijvoorbeeld rijksweg A17 en A16 zijn op korte afstand bereikbaar. Hierdoor zijn plaatsen als Roosendaal, Breda, Dordrecht en Rotterdam goed aan te rijden.

Kortom, wil een woning met een vrijwel hagelnieuwe binnenzijde en meer? Kom dan zeker kijken in dit unieke vrijstaande huis.

Bron: Funda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen