Koopwoning van de week: Bisschop Hopmansstraat 25 Noordhoek

Foto: Funda / Bon Makelaardij

Op landelijke locatie, in de dorpskern van Noordhoek gelegen bijzonder ruim vrijstaand woonhuis met grote aangebouwde, multifunctionele schuur/garage (ca. 63m²) met aangebouwde berging (ca. 25m²), grote oprit en een riante voor-, zij- en achtertuin.

Het woonhuis is gebouwd in 1953, maar de afgelopen jaren gerenoveerd, gemoderniseerd en geïsoleerd. De woning is gelegen op een royaal perceel van 1.242 m². De riante achtertuin (diep ca. 33m. en breed ca. 25m.) is fraai aangelegd met groot terras, gazon, bomen en een sfeervolle veranda (met glazen pui, welke te openen is). Noordhoek is een rustig, vriendelijk dorpje met een basisschool en diverse sportvoorzieningen (waaronder een tennisvereniging en voetbalvereniging).

Alle voorzieningen van Zevenbergen, zoals het gezellige centrum, middelbare school, NS-station en overige voorzieningen liggen op slechts ca. 5 km. Ook het gezellige Klundert ligt op fietsafstand. Kortom: wil je heerlijk ruim. landelijk, vrijstaand wonen met veel hobby/werkruimte en alle voorzieningen binnen handbereik, dan moet je deze woning echt gezien hebben!

Meer informatie: 

Bron: Funda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen