Koopwoning van de week: Schoolstraat 13 Langeweg

Foto: Funda / Van Wensen Makelaars

Heerlijk vrijstaand wonen op 370m2 eigen grond en met een woonoppervlak van maar liefst 159m2. Daarnaast bieden de kelder en de grote garage nog eens 35m2 aan extra ruimte. Het is niet alleen de ruimte wat deze woning kenmerkt. De karakteristieke jaren ’30 elementen zoals de erker en glas-in-lood maken deze woning een ware parel onder zijn mooie mansarde kap.

De fijne tuin ligt op het zuidwesten, is ruim 200m2 groot en is voorzien van een veranda met berging. Kortom, een prachtige woning met veel ruimte en mogelijkheden! We maken graag een afspraak om deze fraaie woning te bezichtigen.

Je stapt de woning binnen in een schitterende hal met een granito vloer, een in het oog springende trapopgang naar de eerste verdieping en een prachtige deur met glas in lood. Verder is hier de meterkast voorzien (6 groepen en dubbele aardlekschakelaar), toegang tot een tweede hal, de keuken en de woonkamer.

De sfeervolle woonkamer is zoals het hoort bij een jaren ‘20 woning voorzien van een mooie erker aan de voorzijde. Ook mogen de mooie glas in lood bovenlichten niet onbenoemd blijven. Aan de voorzijde is het zitgedeelte met hier de gezellige houtkachel. Aan de achterzijde is plek voor de eettafel en hier is via een groot raam zicht op de tuin. De vloer van de woonkamer is afgewerkt met een visgraat parketvloer met bijbehorende bies. Vanuit de woonkamer kun je de keuken bereiken en ook hier is een mooie glas in lood deur aanwezig.

Meer informatie: 

Bron: Funda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen