Koopwoning van de week: De Langeweg 11 11a Zevenbergen

Foto: Funda / Bon Makelaardij

Landelijk, op slechts ca. 1.5 km. afstand van het gezellige centrum van Zevenbergen gelegen vrijstaand woonhuis met een riante vrijstaande B&B (vloeroppervlakte begane grond maar liefst ca. 310m²) en een riante tuin rondom.

De woning en B&B zijn gelegen op een perceel van maar liefst 3.440m² en zijn recent gerenoveerd en gemoderniseerd. De tuin rondom is fraai aangelegd en heeft een totale oppervlakte van ca. 600m². Op het perceel zijn nog twee (verhuur) blokhutten, een vrijstaande houten berging aanwezig en ruim voldoende parkeergelegenheid. De beide blokhutten hebben ieder een eigen toilet en kitchenette met koelkast en een 2-pits elektrische kookplaat, douchen dient te gebeuren in het sanitairgebouw.

De B&B heeft totaal 6 kamers met totaal 20 bedden. Verder is er een grote gezamenlijke living, een royale hal, een keuken een riante zolderruimte over de volle lengte en breedte, welke nog extra kan worden benut. De B&B wordt in de weekenden verhuurd als groepsaccommodatie. De B&B heeft een zeer hoge bezettingsgraad. Er kan dan ook direct een volwaardig salaris mee worden verdiend. Ideaal dus voor degene waarbij de een zijn baan blijft houden en de ander de B&B runt, of allebei parttime de B&B runnen. De B&B ruimte heeft verder nog tal van alternatieve gebruiksmogelijkheden. Het object is voorzien van maar liefst 52 zonnepalen en zonnecollectoren met twee grote zonneboilers. Een en ander zorgt voor een zeer laag energieverbruik.

Zevenbergen is een gezellige plaats van ca. 14.600 inwoners, centraal gelegen tussen Breda en Rotterdam. Het heeft een hoog voorzieningenniveau, denk aan NS-station, middelbare school, diverse supermarkten, groot horeca-aanbod en alle sportvoorzieningen. Kortom: een zeer geliefde plaats bij zowel mensen uit de regio Moerdijk en Breda, als ook van boven de rivieren.

Meer informatie:

Bron: Funda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen