Koopwoning van de week: Olavstraat 26 Zevenbergschen Hoek

Foto: Funda / Bon Makelaardij

Met aan voorzijde vrij uitzicht op groenvoorziening, in de dorpskern en op uitstekende locatie gelegen twee onder een kapwoning met vrijstaande stenen berging voortuin, zijtuin en een riante achtertuin op het Zuid Westen.

De woning is gebouwd ca. 1965 en gelegen op een perceel van 208m². De woning is zeer gunstig gelegen nabij diverse voorzieningen zoals: NS-station, sportvoorzieningen, basisschool en een omsloten speeltuin. De woning heeft ook directe aansluitingen op de uitvalswegen richting Breda, Rotterdam en Antwerpen. Unieke recreatie in de Biesbosch is ook snel en goed bereikbaar. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen. Het betreft een zeer geschikte woning voor starters op de woningmarkt!

Indeling begane grond:
Entree/hal met meterkast (8 groepen en aardlek), betegeld toilet, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De L-vormige woonkamer heeft een mogelijkheid voor een open haard en biedt middels een toog toegang tot keuken. De keuken heeft een deur naar de achtertuin en een keukeninrichting in hoekopstelling met inbouw: koelkast, combimagnetron, ceramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, de keuken is voorzien van een plavuizen vloer.

Indeling eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar de zolderverdieping, achterslaapkamer met vaste kast en deur plat dak, achterslaapkamer met vaste kast, voorslaapkamer met vaste kast, betegelde (kleine) bad/douchekamer met douche en fonteintje.

Indeling zolderverdieping:
Ruime open zolderkamer met grote dakkapel, opstelling cv combiketel en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. De zolderruimte is ook zeer geschikt als extra slaapkamer.

Achtertuin:
Zonnige, op het Zuid Westen gelegen achtertuin van ca. 75 m², aangelegd met sierbestrating (natuursteen) en voorzien van achterom. Achter in de tuin staat de stenen berging.

Meer informatie:

Bron: Funda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen