Koopwoning van de week: Zomervlinder 11 Standdaarbuiten

Foto: Funda.nl / Van Wensen Makelaars

Wat een plaatje is deze heerlijke uitgebouwde hoekwoning met grote geïsoleerde aangebouwde garage van 23m2 met zolder, een eigen oprit, 4 slaapkamers en op een ruim perceel eigen grond van 212m2. Deze prachtige woning is instapklaar. Ook de ruim 80m2 grote achtertuin maakt deze woning perfect geschikt voor onder andere jonge gezinnen. De ligging in een hofje in een jonge en rustige mooie woonwijk maken het plaatje helemaal compleet.

Zaterdag 1 april van 11:00 tot 15:00 (NVM Open Huizen Dag)

Begane grond:
Entree, hal met moderne meterkast, geheel betegeld modern toilet met wandcloset en fontein, vaste trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.

De prachtige en lichte uitgebouwde woonkamer met open keuken is afgewerkt met een mooie plavuizen vloer met vloerverwarming. De wanden zijn glad gestuct en het plafond is uitgevoerd als schuurplafond. Middels de brede openslaande deuren is de achtertuin bereikbaar. Ook is de diepe trapkast vanuit de woonkamer te bereiken. Hierin is de pomp t.b.v. de vloerverwarming gesitueerd.

De keuken is voorzien van een moderne keukeninrichting in hoekopstelling en compleet uitgerust met een volledig geïntegreerde vaatwasmachine, een koelkast, een 5-pits gaskookplaat, een rvs afzuigkap en een combi-oven.

Eerste verdieping:
Bovenhal met vaste trapopgang naar de tweede verdieping en toegang tot 3 slaapkamers alsmede de badkamer. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde. De vloeren van de overloop en de slaapkamers zijn afgewerkt met laminaat en de wanden zijn glad afgewerkt.

De badkamer is modern en geheel betegeld. Aan comfort zal het niet ontbreken. Alles zit erin. Een heerlijk ligbad, een fijne douchecabine, een tweede toilet met wandcloset en ook het wastafelmeubel met wandmeubel ontbreekt niet.

Tweede verdieping:
Ruime voorzolder met de aansluitingen voor de wasapparatuur, toegang tot een berging met de CV ketel en de balansventilatie. Ook is de zolderkamer met dakkapel vanaf de voorzolder te bereiken. Dit is een leuke 4e slaapkamer en voorziet ook in extra bergruimte achter de knieschotten. Op de vloer ligt een laminaatvloer.

Garage:
Zo’n garage zien we zelden. Volledig geïsoleerd, 23m2 groot, een super strakke epoxy vloer, verwarming, stromend water met een close-in boiler, een aanrechtblad, een elektrische sectionaaldeur en een grote bergzolder welke middels een vlizotrap bereikbaar is.

Achtertuin:
Ruime achtertuin met grote terrassen, kunstgras, toegang tot de garage, de berging en de achterom.

Meer informatie: 

Bron: Funda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen