Asieldier van de week: Boerenfox Sjefke

Foto: Dierenzorgcentrum Louterbloemen

Sjefke is een Boerenfox van 12 jaar. Het is altijd een boerderij hondje geweest en kon gaan en staan waar hij wilde. Daarom is het voor hem even wennen in de grote boze wereld. Veel dingen zijn nieuw voor hem en hij mist ook een stukje vrijheid. Hij heeft altijd mogen kiezen of hij binnen of buiten was. Uitlaten aan de riem is dus ook even wennen voor hem.

Maar ondanks zijn onwetendheid is Sjefke een schatje! Hij is wel wat afwachtend en onzeker en moet nieuwe mensen eerst goed leren kennen. Maar geduld en liefde doen hem heel goed! En knuffelen vindt hij heerlijk! Sjefke vindt het moeilijk om alleen te zijn en dit moet echt langzaam worden opgebouwd. Met andere honden kan hij prima omgaan en ook voor kinderen is hij vriendelijk. Al zal een jong gezin wat te druk voor hem zijn.

Wie heeft er een fijne plek voor deze lieverd?

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Sjefke of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas.

Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga naar https://louterbloemen.nl/lbdonateurs/ voor meer informatie.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen