Asieldier van de week: Roxy

Foto: Dierenzorgcentrum Louterbloemen

Roxy is een Mechelse Herder teef van 3 jaar. Helaas kon ze wegens privéomstandigheden niet langer bij haar eigenaar blijven. Roxy is een ontzettende knuffelkont en zou het liefst bij je op schoot kruipen. Ze is ook, zoals een echte Mechelaar, flink nerveus. Vooral buiten op straat kan ze erg onrustig zijn.

Haar vorige eigenaar heeft haar aangeleerd buiten iets in haar bek mee te nemen, zoals een knuffel. Wanneer ze dit meeneemt is ze niet geneigd in de riem of je armen te happen. Dit is wat ze doet wanneer haar opwinding haar te veel wordt. Zolang ze haar knuffel bij zich heeft, wat ze zelf ook fijn vindt, gaat het goed!

Roxy heeft een enorme will to please! Ze zou het heel goed doen in de hondensport. Ze wil ontzettend graag voor haar baas werken en vindt het heerlijk samen met je bezig te zijn! Het is in ieder geval van belang dat haar nieuwe eigenaar iets met haar gaat ondernemen! Ze heeft ongekend veel energie en moet dit ergens in kwijt kunnen!

Verder kan ze met de ene hond beter dan met de ander opschieten. Met katten kan ze niet overweg. Ook een gezin met kinderen lijkt ons onverstandig. Haar nerveuze karakter en gevoeligheid voor stress is samen met kinderen geen goede combinatie.

Roxy is een lieve allemansvriend op zoek naar een stabiele baas die haar kan bieden wat ze zo hard nodig heeft: structuur, uitdaging, veel beweging en heel veel liefde!

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Roxy of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas.

Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga naar Ik word Donateur – Dierenzorgcentrum Louterbloemen voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen