Koopwoning van de week: Klundertseweg 37 Zevenbergen

Foto: Funda / Bon Makelaardij

Met aan achterzijde uniek weids uitzicht, op landelijke locatie gelegen riant vrijstaand woonhuis met inpandige garage, carport, berging en een grote zij- en achtertuin. De woning is gebouwd in de jaren zeventig en gelegen op een perceel van maar liefst 2.547m² grond.

De achtertuin heeft een diepte van ca. 50 m. en een breedte van ca. 40m. en is ook zeer geschikt voor het houden van dieren. De woning beschikt verder over 266m² woonoppervlakte, een zeer ruimte woonkamer, een leefkeuken, grote werkkamer, kelder en op de verdieping vijf slaapkamers en twee badkamers. Verder is er nog een praktische bergzolder. De woning heeft 20 zonnepanelen met een opbrengst van ca. 6500 kwh. Er wordt slechts 2.100m³ gas verbruikt per jaar. Het betreft derhalve een zeer energiezuinig huis.

De woning is gelegen nabij uitvalswegen en de kern van Zevenbergen met alle voorzieningen, openbaar vervoer, basisscholen, middelbare school, sportvoorzieningen en het gezellige centrum. Tevens centrale ligging op slechts ca. 30 autominuten van Rotterdam, 45 minuten van Antwerpen en 5 minuten van het NS station Zevenbergen. Kortom: een heerlijk, zeer riant vrijstaand woonhuis op een prachtige landelijke locatie en gelegen op groot perceel, met alle voorzieningen binnen handbereik!

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen