Asieldier van de week: Isidoor

Foto: Dierenzorgcentrum Louterbloemen

Deze knapperd heet Isidoor, ook wel Isi. Zijn baasje is helaas overleden waardoor hij op zoek is naar een fijne plek met lieve baas om rustig oud te worden. Isidoor is een Kelpie van 14 jaar. Hij is dus al wat op leeftijd.

Ondanks dit heeft hij nog levenslust en wil heel graag nog ergens van zijn oude dag genieten! Isi heeft in zijn jonge jaren veel trainingen gevolgd. Tryball, speuren en behendigheid vond hij fantastisch.

Nu hij wat ouder is kan hij dit helaas niet meer. Maar een wandeling kan hij zeker nog van genieten. Niet te ver, dat is te zwaar voor hem.

Kinderen vindt Isi ook prima, mits te hem wel een beetje met rust laten. Te veel gepluk aan zijn lijf is niet fijn voor zijn stramme pootjes. Met iets oudere kinderen zou dus prima zijn.

Vanwege zijn leeftijd heeft een aantal ouderdomskwaaltjes. Hij is wat stram, heeft artrose en krijgt hiervoor pijnstillers. Ook heeft hij moeite zijn plas lang op te houden, hiervoor krijgt hij ook medicatie.

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Isidoor of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas.

Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga naar Ik word Donateur – Dierenzorgcentrum Louterbloemen voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen