Weekend tip: Fietstocht van Mauritshuis tot Stadhuis

Foto:

Fiets mee langs een speciale tour van vestingstad tot vestingstad! Kies je start- en eindpunt, pak je stalen ros uit de schuur en rijd mee in de voetsporen van Prins Maurits op zijn paard door het land van de Ruigenhilpolder tussen Willemstad en Klundert.

Start en finishpunten van de familiefietstocht zijn: Mauritshuis Willemstad (Hofstraat 1) en Stadhuis Klundert (Stadhuisring 1). Vertrek kan plaatsvinden op een zelf te bepalen tijdstip tussen 10:00 en 17:00 uur. Starten kan tot 15:00 uur vanaf één van beide locaties. Onderweg zijn er allerlei toilet-, eet- en drinkmogelijkheden incl. theater en tentoonstellingen.

Meefietsen? Geef je op!
De fietstocht is een initiatief van de samenwerkende heemkundekringen Klundert en Willemstad. Zij stellen het op prijs i.v.m. de organisatie dat je jezelf opgeeft en vermeld waar je wilt opstappen. Ofwel in Willemstad of Klundert. Dit kun je mailen naar het volgende mailadres: [email protected]

Dit kan via het volgende mailadres : [email protected]

  • Wanneer: Zaterdag 8 juli 2023 10.00 – 16.00 uur
  • Prijs Volwassenen € 2,00
  • Leden€ 1,00 – Leden van Heemkundekring De Willemstad en Heemkundekring Die Overdraghe kunnen deelnemen voor deze prijs.
  • Kinderen – Gratis Kinderen tot 10 jaar kunnen gratis deelnemen.

Graag gepast en contant betalen bij het door jou gekozen startpunt. Aanmelden kun je op voorhand via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen