Asieldier van de week: Boerenfox Faye

Foto: Dierenzorgcentrum Louterbloemen

Faye is een Boerenfoxje van ongeveer 14 jaar. Dat klinkt best oud he, maar kijk dat koppie! Je zou het haar zeker niet geven! Ook qua gezondheid en energie lijkt ze nog een jonge blom! Geef haar een balletje en ze lijkt net een pup! Ze leeft helemaal op!

Ze is een heel lief en gevoelig meisje. Ze kijkt het liefst even de kat uit de boom en moet even aan nieuwe mensen wennen. We merken dat ze steeds meer vertrouwen krijgt in ons. Ze komt al lekker bij ons voor knuffels en geeft graag kusjes. Maar een nieuwe eigenaar zal dus wel wat geduld met haar moeten hebben voor je haar vertrouwen hebt gewonnen. Bij haar oude eigenaar zat ze graag op schoot en genoot van alle knuffels! Dus gun haar wat tijd en ze is een grote knuffelbeer!

Ze kan over het algemeen prima met andere honden. Ze deelt haar buitenkennel bij ons met een andere kleine hond en dit vindt ze prima! Op straat heeft ze echter de neiging om uit te vallen naar andere honden. Dit vooral uit angst, ze probeert ze weg te blaffen. Ze kan goed met katten overweg. Hier heeft ze altijd mee samen gewoond. Kinderen vindt ze heel spannend. Deze zijn voor haar een beetje te druk en onvoorspelbaar. Daarom plaatsen we haar niet in een gezin met kinderen. In een rustig huishouden zal ze zich het best kunnen ontwikkelen.

Faye is eigenlijk in het kort gewoon een schatje! Heeft u een beetje geduld en een hele hoop liefde? Dan past ze misschien wel goed bij u! Heeft u interesse, neem dan telefonisch contact met ons op!

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Faye of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas.

Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga naar Ik word Donateur – Dierenzorgcentrum Louterbloemen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen