Ontdek de Ontspannende Voetreflexmassage bij Pedicure Rosita

Foto: Medisch Pedicure Rosita Zevenbergen

Toe aan ontspanning, tijd voor uzelf en wilt u lichaam en geest tot rust brengen? Vanaf heden is dit mogelijk in mijn pedicure praktijk in Zevenbergen!

In september 2022 ben ik begonnen met de opleiding VoetreflexPlus. Een prachtige opleiding waar ik veel heb mogen leren. Na het succesvol afronden van mijn basisjaar zal ik in september verder gaan met het verdiepingsjaar waardoor ik in de toekomst voetreflex therapeutisch in kan zetten.

Vanaf heden ga ik de fijne ontspannende voetreflexmassage aanbieden. Een moment voor u om tot rust te komen. Zodat lichaam en geest meer in balans komen. Voetreflexmassage geeft ontspanning wat een gunstige uitwerking heeft op het zenuwstelsel. Het geeft verbetering van energiedoorstroming en spierspanning, bloedsomloop en lymfecirculatie. Voetreflexmassage werkt tevens preventief voor behoud van vitaliteit en gezondheid. Bij stress en spanning in het lijf zorgt een ontspannende voetreflexmassage voor meer balans in lichaam en geest. Tevens werk ik tijdens de behandeling met de etherische oliƫn van Young Living die een mooie aanvulling zijn op de voetreflexmassage.

Bent u nieuwsgierig geworden? Ga naar www.pedicurerosita.nl en neem contact op om een afspraak in te plannen voor een ontspannende voetreflexmassage, t/m einde 2023 voor een kennismaking tarief.

Medische pedicure Rosita

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen