Heel Willemstad Bakt 2023

Foto: PixaBay

Alle baksels zijn gereed en de jury staat klaar. Wie bakte jouw favoriete lekkers? Proef het zelf, breng je stem uit en geniet van al het leuks deze middag!

Vanaf 13.00 uur tonen lokale bakkers hun kunstwerkjes en test de jury hun smaak. De baksels worden rond 14.00 uur beoordeeld door een vakjury en het publiek. Daarna kun je jouw favoriete baksel kopen, tenzij de bakker zijn lekkers liever voor zichzelf houdt.

Een zondagmiddag vol leuks!
Tijdens het bakfestijn speelt troubadour Lucas Florent live muziek en vertelt hij verhalen rond. Muziekvereniging Wilhelmina uit Numansdorp treedt voor ons op en koffiebar Bij Betsie creĆ«ert een theetuin voor het Mauritshuis. Made in Willemstad laat je zien hoe je een kunstwerk maakt van klei en de kinderen kunnen deelnemen aan een creatieve workshop. In Bezoekerscentrum Het Mauritshuis kun je een kijkje nemen in de Mauritshuis Expo vol ingezonden foto’s uit de wedstrijd. De winnaar van deze wedstrijd wordt ook deze dag bekendgemaakt.

Meebakken? Meld je aan!
De organisatrices, Betsie en Liesbeth, horen graag op voorhand wie meebakt. Aanmelden kan via het aanmeldformulier (download in pdf).

De activiteiten vinden buiten plaats onder een overkapping. Bij erg slecht weer worden de activiteiten afgelast.

  • Wanneer: Zondag 27 augustus 2023
  • Tijd: 12.30 – 17.00 uur
  • Prijzen: Deelname aan deze activiteit is gratis

Bron: Visit Moerdijk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen