Asieldier van de week: pechvogel Frummel

Foto: Dierenzorgcentrum Louterbloemen

Frummel kwam bij de opvang binnen met allemaal wondjes. De vinders hadden gezien dat hij gepikt was door wilde vogels. Inmiddels zijn de wondjes genezen en groeien zijn veertjes weer netjes aan.

Helaas blijkt Frummel de kruipersziekte te hebben. Hij voelt zich gelukkig heel erg goed en is heel vrolijk en gezellig.  Helaas kan hij door de kruipersziekte niet bij gezonde parkieten geplaatst worden. Voor Frummel zijn we opzoek naar iemand die al 1 of meerdere “kruipertjes” heeft waar Frummel bij kan.

Al onze vogels plaatsen wij niet alleen, maar met of bij een maatje. Dus heeft u een leuke grasparkiet en is dat een kruipertje en heeft u de ruimte, dan is Frummel misschien het maatje die jullie zoeken!

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Frummel of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas.

Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga naar Ik word Donateur – Dierenzorgcentrum Louterbloemen voor meer informatie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen