Asieldier van de week: Pittige dame Bailey

Foto: Dierenzorgcentrum Louterbloemen

Bailey is een kruising van 3 jaar oud. Een jaar geleden heeft ze ook bij ons in het asiel gezeten. Ze is toen bij een fijne baas geplaatst, maar helaas klikt het totaal niet met de andere hond. Bailey is een hele lieve meid maar heeft ook een pittig randje.

Naar mensen is ze altijd vriendelijk en lief. Helaas is dit met andere honden niet het geval. Ze kan flink uitvallen op straat en in huis samen met een andere hond is ook zeker geen succes. Ze heeft meerdere keren de andere hond in huis aangevallen.

Zolang er geen andere honden of katten in de buurt zijn is Bailey de goedheid zelve. Ze is een knuffelkont en zit graag lekker samen op de bank. Ze is vriendelijk voor kinderen maar omdat ze erg lomp en onstuimig is plaatsen we haar niet bij jonge kinderen.

Op straat is Bailey dus pittig. Zolang ze geen honden, katten of verkeer dat veel herrie maakt ziet, loopt ze netjes mee. Maar als ze een van die dingen ziet valt ze uit. En ze is bere sterk! Ze heeft zelfs een keer haar tuig kapotgetrokken.

Het is dus van belang dat haar nieuwe baas stevig in zijn of haar schoenen staat!

Bent u toe aan een uitdaging, zoekt u een knuffel kont, staat u stevig in uw schoenen en heeft u ervaring? Bel snel voor een afspraak om kennis te komen maken!

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Bailey of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas.

Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga naar Ik word Donateur – Dierenzorgcentrum Louterbloemen/ voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen