Asieldier van de week: Prachtige Duitse Dog Daisy

Foto: Dierenzorgcentrum Louterbloemen

Daisy is een prachtige Duitse Dog van 8 en half jaar oud. Ze is bij ons terecht gekomen omdat de levensstijl van de vorige eigenaar de laatste tijd flink is veranderd. Dit was voor Daisy allemaal een beetje te veel.

Ze is een hele gevoelige dame en kan niet goed tegen veel verandering. Ze is snel erg angstig en onzeker. Ook met andere honden is ze angstig. Ze doet hen niks maar vind het al snel doodeng.

We merken dat sinds ze bij ons verblijft ze erg down is. Ze mist een eigenaar en kan ook nu moeilijk wennen aan de verandering. We zoeken voor deze lieve lobbes daarom een thuis met rust, reinheid en regelmaat!

Ze is ontzettend lief, aanhankelijk en komt graag dicht bij je voor aandacht en knuffels. Maar ze zal tijd nodig hebben weer aan een nieuwe situatie en eigenaar te moeten wennen.

Kinderen zijn voor haar dus ook veel te druk. Ook andere dieren in huis doe je haar geen plezier mee. Ze kan genieten van een wandeling als ze de omgeving kent. Loslopen kan ze niet, dan neemt ze de benen.

Kortom, Daisy is een hele lieve, gevoelige meid. Die op zoek is naar iemand met veel tijd en een rustig plekje. Ook zou een kenner van het ras ideaal zijn.

Bent of kent zo iemand, neem dan telefonisch contact met ons op voor meer info. Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Daisy of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas.

Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga naar https://louterbloemen.nl/lbdonateurs/ voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen