Asieldier van de week: Brentt

Foto: Dierenzorgcentrum Louterbloemen

Tijdens de MYM-test scoorde Brett roze. Dit omdat Brett wat angstig is voor mensen. Brett heeft veel buiten geleefd en lijkt hierdoor weinig gewend. Brett wil het liefst bij zijn nieuwe baasje weer naar buiten kunnen.

Brett kan beter ergens alleen herplaatst worden omdat hij gewend is een eigen territorium te hebben. Kleine kinderen zijn omdat hij (nog) niet van aaien houd niet geschikt.

Eventueel zou een buiten ruimte zoals een boerderij ook geschikt zijn voor deze stoere bink. Brett heeft een goed hartje maar heeft niet geleerd hoe het is om mensen te vertrouwen.

We hopen dat zijn nieuwe baasje hier tijd in wil steken zodat Brett in de toekomst ook af en toe lekker komt kroelen! Heeft u ervaring en tijd voor Brett?

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Brett of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas.

Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga naar Ik word Donateur – Dierenzorgcentrum Louterbloemen voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen