Asieldieren van de week: Konijnenkoppel Bram en Cindy

Foto: Dierenzorgcentrum Louterbloemen

Bram en Cindy zijn samen afgestaan omdat ze niet overweg konden met de kat. Bram en Cindy gingen samen de kat achterna en maakte het leven van de kat erg moeilijk.

Bram en Cindy zijn 2 super lieve konijnen! Vinden het heerlijk om geaaid te worden, komen heel graag bij je kijken. Bij hun vorige baasjes liepen ze heerlijk los door het hele huis en gingen ze af en toe spelen op het balkon. Ze waren heel netjes zindelijk in huis.

2 lieve konijntjes die prima in een gezin met kinderen geplaatst kunnen worden. Wel hebben ze een goed vorstvrij nachthok nodig omdat ze bij hun vorige baasjes veel binnen zaten.

Let op, we plaatsen Bram en Cindy alleen samen, ze zijn echt gek op elkaar en ze hebben elkaar echt nodig. Ze zoeken een grote ren waarin ze kunnen springen en rennen.

Namens Bram en Cindy, hopelijk tot heel snel!

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over deze schatjes of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas.

Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga naar https://louterbloemen.nl/lbdonateurs/ voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen