Wethouders nieuwe coalitie OM, VVD en Moerdijk Lokaal geïnstalleerd

17 mei 2022, 10:58 Nieuws
college gemeente moerdijk
Tijdens de vergadering van de gemeenteraad op 16 mei zijn de vier wethouders van de nieuwe coalitie van Moerdijk geïnstalleerd.
De coalitie die de komende vier jaar het dagelijks bestuur van de gemeente vormt, bestaat uit Onafhankelijk Moerdijk, VVD en Moerdijk Lokaal. De komende collegeperiode 2022-2026 komen er vier wethouders. Onafhankelijk Moerdijk levert twee wethouders: Jack van Dorst en Bennie Blom. Voor VVD is Danny Dingemans geïnstalleerd. Pauline Joosten wordt wethouder voor Moerdijk Lokaal.
Jack van Dorst en Danny Dingemans waren ook wethouder in de vorige collegeperiode. Pauline Joosten en Bennie Blom waren de afgelopen jaren raadslid in de gemeenteraad van Moerdijk.
Bennie Blom heeft bij zijn afscheid als raadslid een koninklijke onderscheiding ontvangen. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege een raadslidmaatschap van 12 jaar.
Foto: Gemeente Moerdijk/Marcel Otterspeer. Op de foto van links naar rechts: Bennie Blom, Jack van Dorst, Danny Dingemans, Aart-Jan Moerkerke (burgemeester), Pauline Joosten en Hans Slagboom (gemeentesecretaris).
Bron: Gemeente Moerdijk