Koopwoning van de week: Zuiddijk 65 Langeweg

Foto: Funda / Bon Makelaardij

Op zoek naar een prachtig, ruim en comfortabel huis met grote garage (38m2) op een goede locatie? Dan bent u bij de Zuiddijk 65 aan het juiste adres.

Deze ruime twee onder een kapwoning (type herenhuis) met fraaie karakteristieke aspecten, zoals het glas in lood, ligt op een ruim en veel privacy biedend perceel aan de rand van het dorp Langeweg.

De woning is gebouwd in 2007/2008 en heeft maar liefst ca. 185m² bruikbare woonoppervlakte. Tijdens de bouw zijn extra stappen gezet waardoor het huis naar een kwalitatief hoogwaardig niveau is getild. Zo is de woning niet alleen zeer degelijk, maar ook met luxe materialen gebouwd en van boven tot onder volledig geïsoleerd. Daarnaast is er voldoende ruimte om 3 auto’s op eigen terrein te parkeren.

Het liefst een zonnige tuin op het zuiden? Dat is bij deze ruime tuin niet nodig. Er is volop zon van ’s-ochtend vroeg tot ’s-avonds laat. Dus geniet de hele dag van het zonnetje in de fraai aangelegde achtertuin met verhoogd terras.

Opbergruimte? Daar is ook zeker aan gedacht. Met een opbergzolder op de bovenste verdieping van het huis en een grote vrijstaande garage (8,60m. x 4,4m., in spouw opgetrokken, volledig geïsoleerd en voorzien van een ruime bergzolder) kunt u heel veel spullen opslaan.

Kortom, een zeer geschikte woning voor degene die een riante en exclusieve twee onder een kapwoning met grote garage, gelegen op een ruim perceel zoekt!

Meer informatie: 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen