Koopwoning van de week: Kamillestraat 6 Zevenbergen

Foto: Funda / Bon Makelaardij

Op uitstekende locatie, op rustige en goede woningstand, in gewilde, jonge woonwijk gelegen twee onder één kapwoning met aangebouwde keuken, aangebouwde (brede) garage, oprit en een fraai aangelegde voor- en achtertuin.

De achtertuin is tevens voorzien van een praktische houten berging. De woning is gelegen nabij twee (brede) basisscholen, sportvelden en het gezellige centrum met alle voorzieningen. Kortom: een heerlijke gezinswoning met garage op een uitstekende locatie!

Indeling begane grond:
Entree/hal met betegeld toilet voorzien van fonteintje, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. De lichte woonkamer heeft aan de voor- en achterzijde grote raampartijen wat zorgt voor een fraaie lichtinval. Verder heeft de woonkamer openslaande tuindeuren en is er middels een toog toegang tot de uitgebouwde keuken (2011). De keuken heeft een loopdeur naar de achtertuin en een nette keukeninrichting in hoekopstelling met inbouw: koelkast, vijf pits gasfornuis, combimagnetron, afzuigschouw en vaatwasser. De woonkamer heeft een fraaie eiken vloer, de keuken heeft een nette plavuizen vloer.

Indeling eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar de zolderverdieping en toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde, waarvan er een is voorzien van een airco. De derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van ligbad, decorradiator, wandcloset en wastafel.

Indeling zolderverdieping:
Riante open zolderkamer met dakkapel voorzien van rolluik. Verder is de verdieping voorzien van airco, daktuimelraam, wastafel in meubel, aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, opstelling c.v. combiketel en een nette laminaatvloer. De ruimte is eenvoudig te verdelen in een overloop met was/stookruimte en een ruime vierde slaapkamer.

Meer informatie:

Bron: Funda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen