Kerstcadeautjes bij Danscentrum Goetjaer

Foto:

In deze sfeervolle periode van het jaar zijn er weer veel leuke activiteiten bij Danscentrum Goetjaer te Etten-Leur. Dit zijn allemaal leuke cadeautjes die je een ander of jezelf kunt geven!

De sfeervolle kerstbalavonden zijn helaas uitverkocht maar gelukkig komen er nog veel meer leuke activiteiten aan. Wat denk je van een nieuwjaarsborrel op zaterdag 6 januari om 20.15 uur?

Of misschien vind je het leuk om je wat meer te verdiepen in de techniek van het dansen. Meld je dan aan voor de workshops op de zaterdag 13, 20 en 27 januari om 15.45 uur.

Vrijblijvende proefles

Of kan je nog helemaal niet dansen? Meld je dan aan voor een vrijblijvende proefles. Deze zijn op vrijdag 18.00 uur (1e les op 19 januari) zaterdag 16.55 uur (1e les op 20 januari) en woensdag 21.15 uur (1e les op 24 januari). Het gaat vervolgens om een kennismakingscursus van 12 lesweken en dit kost € 135 per persoon.

De 1e les is altijd een vrijblijvende kennismakingsles. Vind je het niet leuk, dan zijn er geen kosten en verplichtingen aan verbonden. Vooraf reserveren is verplicht.

Openingsdans

Zijn jullie van plan om te trouwen? In dat geval kan je ook kiezen voor een of meerdere privélessen zodat wij jullie goed kunnen helpen bij jullie openingsdans.

Ervaar de magie van dansen

Dansen is meer dan enkel wat pasjes leren. Het is de hele beleving van het samen met je partner bewegen op fijne muziek en natuurlijk met de juiste ondersteuning van het hele team van Danscentrum Goetjaer. Als je eenmaal de sfeer hebt geproefd, dan weet je hoe leuk een dansles kan zijn!

Er wordt bij Goetjaer 7 dagen per week dansles verzorgd van beginner tot aan wedstrijdkoppels en dansdocenten toe. Het grote voordeel hiervan is dat er altijd parallel groepen zijn. Kan je een keertje niet, dan kan je de gemiste les heel eenvoudig inhalen op een parallelgroep. Vind je het lastig? Dan kom je gewoon 1 of meerdere keren extra en daar rekent Goetjaer geen kosten voor. Vind je het te eenvoudig? Dan stap je gewoon over naar een hogere groep.

Kortom, bij Goetjaer is alles mogelijk!

  • Danscentrum Goetjaer – van Bergenplein 17, 4871 CD Etten-Leur – www.goetjaer.nl – tel: 06-54775280
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen