Goede voornemens? Laat ze uitkomen bij Danscentrum Goetjaer

group of friends at a party with a beautiful girl in front
group of friends at a party with a beautiful girl in front
Foto:

Meer bewegen, gezond blijven en goed voor jezelf zorgen, dat is voor bijna iedereen wel de nieuwjaarswens van 2024. Voor jou ook? Kom in januari op dansles! Na twee uitverkochte kerstbalavonden en een uitverkocht nieuwjaarsbal starten er in januari 2024 weer nieuwe beginnersgroepen bij Danscentrum Goetjaer in Etten-Leur. Tijd dus om je in te schrijven voor wekenlang dansplezier.

Wat is nog leuker dan fijn bewegen op leuke muziek en wat meer tijd doorbrengen met je eigen partner? En zelfs als je geen danspartner hebt, kan je terecht bij Danscentrum Goetjaer. Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken blijkt overigens dat dansen een bijzonder positieve invloed heeft op lichaam en geest.

Je kunt op verschillende tijdstippen beginnen met je dansles:

  • vrijdagavond 18.00-19.00 uur 1e les op vrijdag 19 januari 2024
  • zaterdagmiddag 16.55-17.55 uur 1e les op zaterdag 20 januari 2024
  • woensdagavond 21.15-22.15 uur 1e les op woensdag 24 januari 2024

De nieuwe cursus heeft 12 lesweken en kost € 135,- per persoon.

Twijfel je nog? De 1e les is geheel vrijblijvend.

Vind je de eerste les niet leuk, dan zijn er geen kosten en verplichtingen aan deze les verbonden. Wil je doorgaan, dan is het de 1e les van een blok van 12 lesweken. Aanmelden bij Danscentrum Goetjaer is gewenst! Bij onvoldoende belangstelling gaat de cursus namelijk niet door.

Ook als je al eerder hebt gedanst, kun je terecht bij Danscentrum Goetjaer. Er wordt 7 dagen per week dansles verzorgd aan beginners, gevorderden, wedstrijdparen en dansdocenten.

Dans door het leven!

Ruud Goetjaer is Nederlands en Engels gediplomeerd dansleraar, opleider en examinator van dansleraren en tevens nationaal en internationaal jurylid bij danswedstrijden.

Een nieuw jaar, nieuwe kansen……Laten we door het leven dansen!

Voor meer informatie: www.goetjaer.nl | [email protected] | 06-54775280

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen